Tomas Svensson

Börje Svenssons Åkeri startades i liten skala 1952 av Tomas far Börje Svensson. Successivt utökades verksamheten och på mitten av 80-talet slog det till ordentligt. Med ambitioner och arbetsvilja kom nämligen sonen Tomas in i bilden.

Börje och Tomas bestämde sig för att satsa. Det lilla familjeföretaget växte, de köpte upp ett antal linjer och Börje Svenssons Åkeri blev företaget som fick ASG:s förtroende.

 

Lars Noren

Det finns en lång historia bakom Lars släkt. Redan i slutet av 1800-talet fanns de med i transportbranschen, då med skuta, vilken framfördes av Lars farfars morfar.

Åkeriet startades på 20-talet med häst och vagn och kom att bli grunden till Noréns Åkeri som sedermera blev en del i B.S.

Jonas Stark

Jonas började sin resa inom åkerinäringen direkt efter utbildningen på transportekniksk linje i Oskarshamn 1995, då som kretschaufför som sedan blev fjärrchaufför och vandrade sedan vidare till terminal och trafikledare på ett schenker åkeri,  2006 möttes Lasse och jonas vägar och då bytte han till Börje svenssons åkeri och började köra en bil i Kalmar, det visade sig att det skulle bära frukt och det ena gav det andra och  2016 Blev Jonas delägare i åkeriet, och bildar numera framtiden ihop med Lasse, Tomas och Andreas, Jonas håller till på Kalmarkontoret där han styr upp det mesta med god hjälp av bra personal runt sig. I denna tuffa branch är man tvungen att ha bra folk runt sig så Lasse och Tomas kände att det skulle bli en bra tillgång till åkeriet för att kunna utvecklas, och i nuläget har kalmarkontoret gått ifrån att vara 3 personer med en bil om dagen mot Göteborg till bli 15 personer och flertalet bilar mot Göteborg och Helsingborg och lokala bilar varje dag.

 

Andreas Grahn

38år bor i Oskarshamn i villa med fru och två barn. Började på Bs när jag gick i skolan 2002 slutade skolan 2003 och blev anställd här direkt. Så är inne på tjugonde året på åkeriet.

Började med att köra lastbil sen vidare in på kontoret som Trafikledare och nu även Delägare då sedan 2016.